Κυριακή 29/5 στη Στρούγκα

0

strouga2

– Παιδική παράσταση “Ο χαρταετός που τον έλεγαν καρχαρία”, στις 12.00
Μια παράσταση με θεατρικό παιχνίδι για τα συναισθήματα, από την ομάδα “Παραμυθοκούτι”.

Ο μικρός χαρταετός “καρχαρίας” φοβόταν να πετάξει. Με τη βοήθεια και την ενθάρρυνση της μητέρας του, των πλαμάτων της φύσης, αλλά και της ίδιας του της ψυχής, υπερνικά τις δυσκολίες και τελικά απρόσμενα, τα κατεφέρνει.

– Θερινό Cine Strouga

Το Cine Strouga, για ακόμα χρονιά μεταφέρεται στην πίσω αυλή της Στρούγκας. Η είσοδος είναι, όπως πάντα, ελεύθερη. Το πρώτο αφιέρωμα, με τίτλο «Παιδιά που μεγάλωσαν νωρίς» ξεκινά αυτή την Κυριακή και συνεχίζει με ακόμα τρεις ταινίες.

Η πρώτη ταινία του αφιερώματος είναι το “Turtles can fly”, του Bahman Ghobadi, παραγωγής 2004 και διάρκειας 98’.

Σε ένα στρατόπεδο Κούρδων προσφύγων στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας λίγο πριν την αμερικανική εισβολή του 2003, μια ομάδα μικρών ορφανών παιδιών προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα αφοπλίζοντας νάρκες και πουλώντας τες σε εμπόρους όπλων.

Η προβολή ξεκινά στις 21.00.

Είσοδος -φυσικά- ελεύθερη!

Σας περιμένουμε.
Κατάληψη Στρούγκα, Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος
Δεκελείας 116, Νέα Φιλαδέλφεια

Προηγούμενο άρθροKινηματογραφική ληστεία στο νοσοκομείο Μεταξά!
Επόμενο άρθρο“Μπαράζ” ανανεώσεων στη ΦΕΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.