“Πολιτιστική Αναγέννηση”: Δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις Μαΐου-Ιουνίου

0
Αρχείο
Αρχείο
Αρχείο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε

η προγραμματισμένη για τις 22/05/2016 εκδρομή μας στην Ευρωστήνη Κορινθίας. Ήπιαμε τον καφέ μας μέσα στην πόλη της Κορίνθου όπου και επισκεφθήκαμε τον περίφημο Ναό του Αγ. Παύλου τον οποίο θεμελίωσε ο ίδιος. Επισκεφθήκαμε επίσης τον Ναό του Αγ. Γεωργίου όπου ξεναγηθήκαμε στην Ευρωστήνη. Μετά το φαγητό και την βόλτα στο ποτάμι, το απόγευμα πήγαμε στην Ακράτα για καφέ και βόλτα. Στις 8 μ.μ. επιστρέψαμε στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Πρόγραμμα Ιουνίου 
Αποφασίσαμε για τον Ιούνιο τις εξής εκδηλώσεις:
  • 11-12 Ιουνίου 2ήμερη εκδρομή στο Νομό Ηλείας. Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Φυγαλεία, την Αρχαία Ολυμπία, τα Λουτρά Καϊάφα, το Πύργο (όπου θα διανυκτερεύσουμε), το Κατάκολο, την Αμαλιάδα, την Λίμνη Πηνειού, τον Αυγεία και λοιπές τοποθεσίες. Τιμή κατ’ άτομο 65€ (συμπεριλαμβάνεται πούλμαν και ξενοδοχείο με πρωινό).
  • 15 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη βράδυ το αποχαιρετιστήριο κρασάκι μας στην ταβέρνα “Μπαρμπαλέξης”. Τιμή κατ’ άτομο 15€.
 
Το Δ.Σ.
Προηγούμενο άρθρο“Μπαράζ” ανανεώσεων στη ΦΕΑ!
Επόμενο άρθροΤέλος παρελάσεις και προσευχή στα σχολεία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.