Νέο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ν.Φ.: Ζεσταίνονται οι “Μπουλντόζες” για την κατασκευή του! (Έγγραφο)

1

3o-neo-gymnasio-lykeio-nfΕυχάριστα νέα έχουμε στο θέμα την ανέγερσης του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου στο οικόπεδο του Έσπερου στη Λ. Δεκελείας.

Στην συνεδρίαση της 16ης Μαρτίου του Δ.Σ. των “Κτιριακών Υποδομών” (π. ΟΣΚ) και στο 5ο Θέμα Ημερησίας διάταξης, αποφασίστηκε η έγκριση των όρων του σχεδίου της διακήρυξης και της δημοπράτησης του έργου, κόστους 11.320.000€!!!

Πλέον το έργο μπαίνει στην τελική του ευθεία και μόλις οκοκληρωθεί η διαδικασία της δημοπράτησης (ενστάσεις κλπ), οι “μπουλντόζες” θα λάβουν το λόγο!!!

3o-neo-gymnasio-lykeio-nf-eggrafo

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Φαρσοκωμωδία η “ερωτική αεροπειρατεία” με “βόμβες” από…
Επόμενο άρθροΔολοφόνησε τη μητέρα του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. (Πολυ)αναμενόμενη θετικότατη εξέλιξη μετά τις τελευταίες προσπάθειες όλων. Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το νερό μπήκε στο αυλάκι.
    Τάσος Κωνσταντινίδης (Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλ/φειας-Ν. Χαλκηδόνας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.