«Κουτσουρεμένο» Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα (7.00μμ)…

0

dimotiko-symvoylioΜόνο με 6 θέματα ημερησίας διάταξης θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/03) η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. “Κουτσουρεμένο” θα λέγαμε, μια και έως σήμερα στα συμβούλια τα θέματα ημερησίας είναι (σχεδόν) πάντα, πάνω από 20. Μείνει να δούμε αν θα υπάρξουν εκτός ημερησίας διάταξης θέματα και το περιεχόμενό τους…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 30 Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση επιστροφής ποσού, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και διάθεση σχετικής πίστωσης.
  2. Έγκριση διαγραφής μέρους βεβαιωτικών καταλόγων α) χρήσης κοινοχρήστων χώρων και β) προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών.
  3. Συμπλήρωση της αριθ. 289/15 απόφασης Δ.Σ. με την συγκρότηση μίας επιπλέον επιτροπής παραλαβής προμηθειών του Δήμου έτους 2016, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. και του Ν. 4281/14.
  4. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αποπεράτωση Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας».
  5. Έγκριση εκδηλώσεων του Δήμου μηνός Απριλίου και διάθεση σχετικής πίστωσης.
  6. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς έτους 2016.
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Τι συμβαίνει με τα απόβλητα του νεκροταφείου;
Επόμενο άρθροΕκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό – Φορολογικό παρουσία υπουργού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.