Νέα Φιλαδέλφεια: Τι συμβαίνει με τα απόβλητα του νεκροταφείου;

0
Αρχείο Fx
Αρχείο Fx
Αρχείο Fx

Τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει πληροφορίες στην εφημερίδα μας για ένα πολύ μεγάλο θέμα (αν επιβεβαιωθούν) που έχει προκύψει στο Νεκροταφείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Κόκκινος μύλος).

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο της πολεοδομίας στις εγκαταστάσεις του αποχετευτικού δικτύου του Κοιμητηρίου, διαπίστωθηκε (;) η μη ύπαρξη σύνδεσης των εγκαταστάσεων αποβλήτων (οστών κλπ) με το αποχετευτικό δίκτυο και ότι υπάρχει περίπτωση τα λύματα να καταλήγουν στον Κηφισό ποταμό που περνά δίπλα από τον χώρο…

Στην υπόθεση που οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν, καταλαβαίνεται ότι πρόκειται για μια “υγειονομική βόμβα”

Προφανώς, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα πρέπει να απαντήσει (στους δημότες) εαν ισχύει η παραπάνω πληροφορία, και αν ισχύει, να τους ενημερώσει άμεσα για το μεγάλο αυτό θέμα.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές Τ.Ο. Ν.Δ.: Ανοιχτή επιστολή Μαρκάτου…
Επόμενο άρθρο«Κουτσουρεμένο» Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα (7.00μμ)…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.