Αν. Κωνσταντινίδης: “Η πόλη απούσα στο τελευταίο ταξίδι ενός μεγάλου Έλληνα”

0

6584896Από τον κύριο Αναστάσιο Κωνσταντινίδη λάβαμε το παρακάτω σχόλιο:

“Η ΠΟΛΗ ΑΠΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ

tasos-kostantinidisΣτον «Κόκκινο Μύλο» σήμερα ένιωσα για πρώτη φορά τόσο μεγάλη ντροπή που είμαι Φιλαδελφειώτης. Κηδεύτηκε στην πόλη μας ένας από τους σπάνιους εκπροσώπους του πνεύματος και της εκπαίδευσης. Ένας μεγάλος ακαδημαϊκός, καθηγητής φιλοσοφίας  και φιλοσοφίας του δικαίου διεθνούς κύρους και ταυτόχρονα σπουδαίος μαχητής της δημοκρατίας και της ισότητας. Ένας άνθρωπος που συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και φυλακίσθηκε στη Μακρόνησο για τις ιδέες του. Ένας άνθρωπος που τιμήθηκε ιδιαίτερα όσο ζούσε, αλλά τιμήθηκε ιδιαίτερα και κατά το τελευταίο του ταξίδι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Πράγματι ήταν πολλοί στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργοί, νυν βουλευτές, πρυτάνεις, ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίου κ.α. Και εδώ έρχεται η ντροπή. Ουδείς από τη Δημοτική Αρχή παρών. Ούτε ο κ. Δήμαρχος, ούτε κάποιος αντιδήμαρχος, ούτε καν κάποιος δημοτικός σύμβουλος εκ της διοικήσεως, από όσο μπόρεσα να δω. Προς τιμήν του, μόνον ο κ. Αράπογλου παρέστη και δύο ακόμη γνωστοί συμπολίτες μας, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου. Είναι πραγματικά να απορεί κανείς. Πρόκειται για τεράστιο ατόπημα, που εμένα προσωπικά με κάνει να θλίβομαι και να ντρέπομαι. Όχι τόσο για την απαξίωση έναντι των υψηλών προσκεκλημένων, αλλά κυρίως για την απαξίωση στον μεγάλο Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο. Πόσο σπουδαιότερος άνθρωπος πρέπει να κηδευτεί στην πόλη μας για να τον τιμήσουμε όπως αρμόζει ;”

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε πτώμα άντρα σε σήψη στον Κόκκινο Μύλο
Επόμενο άρθροΗ πίτα των Π. Προσκόπων Φ.Χ. (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.