Πέθανε ο θρυλικός Ντέιβιντ Μπάουι!

0

bowieΈφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Βρετανός καλλιτέχνης Ντέιβιντ Μπάουι μετά από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του. Πέθανε περιτριγυρισμένος από τα οικεία του πρόσωπα, τα οποία απηύθυναν παράκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή.

Το πραγματικό του όνομα ήταν David Robert Jones και γεννήθηκε στο Brixton του νότιου Λονδίνου.

Με το Space Oddity, το πρώτο του hit που βγήκε στη δημοσιότητα το 1969 έγινε γνωστός και απέκτησε φανατικό κοινό, που τον ακολούθησε ως το τέλος της ζωής του.

Την αξία του έδειξαν άλμπουμ όπως το The Man Who Sold the World και Hunky Dory.

To 1972 γίνεται ευρέως γνωστός όταν αποκαλύπτει το alter ego του, τον χαρακτήρα Ziggy Stardust που τον καθιέρωσε ως είδωλο της ροκ. Συνεργάστηκε με τους επίσης θρύλους Lou Reed και Iggy Pop πριν ο Stardust “πεθάνει” το 1973.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές ΝΔ: Συνελήφθη μέλος του “Ρουβίκωνα” για την επίθεση στη Ν.Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΑ. Κόντος – Β. Γιαννακουδάκης: Βραβεύτηκαν από την UNESCO!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.