Εκλογές ΝΔ: Συνελήφθη μέλος του “Ρουβίκωνα” για την επίθεση στη Ν.Φιλαδέλφεια

0

rouvikonas1Ένα άτομο συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με τη κατηγορία ότι πήρε μέρος στη χθεσινή καταδρομική εισβολή της αναρχικής ομάδας “Ρουβικώνας” στο εκλογικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου διεξάγονταν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τα μέλη του Ρουβικώνα πήγαν στο εκλογικό κέντρο με μηχανές στις οποίες είχαν καλυμμένο τον αριθμό κυκλοφορίας. Όμως ένας διερχόμενος παρατήρησε ότι μια μηχανή δεν είχε κρυμμένο τον αριθμό. Σημείωσε τη πινακίδα, ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και λίγο αργότερα οι αρχές τον συνέλαβαν στο σπίτι του στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για μέλος της ομάδας Ρουβίκωνας που στο παρελθόν είχε συλληφθεί και για ενέργειες της αναρχικής ομάδας.

ΠΗΓΗcnn.gr
Προηγούμενο άρθροΒίντεο & Φωτορεπορτάζ από τον επιτυχημένο χορό των Ηπειρωτών Ν.Φ.-Ν.Χ.
Επόμενο άρθροΠέθανε ο θρυλικός Ντέιβιντ Μπάουι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.