Ν.Φιλαδέλφεια: “Η Ζωή ενταύθα” – Βίντεο με Συνέντευξη & Ρεπορτάζ!

0

zoi-entaytha-promo-fx-newsΠαρουσίαση και “συνέντευξη” των πρωταγωνιστών της ταινίας: “Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ”!

Η συνέντευξη, έγινε σε διάφορα σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας, μια και το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι συνεντευξιαζόμενοι (Άρης Καπλανίδης & Ηλίας Ρουμελιώτης) καθώς και ο συνεντευξιαστής (Βασίλης Βέττος – Fx-news), συντονισμένοι με το ύφος και τα μηνύματα της ταινίας… “συνεντευξιάζονται” με χιούμορ, χαβαλέ, αλλά και σκεπτικισμό, σαρκασμό, από τα “κακώς κείμενα” που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης!

Ελπίζουμε να μας κατανοήσετε…

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση-ρεπορτάζ:

VIDEO-PROMOΣας προσκαλούμε στην πρώτη Πανελλήνια Πρεμιέρα της ταινίας μας, “Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ”. Πρόκειται για την ιστορία δύο νέων ανθρώπων με παλιά μυαλά! Συγκίνηση, γέλιο, έρωτας χωρίς ανταπόκριση και πραγματική φιλία… σαν παλιό λαϊκό τραγούδι! Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, αποκλειστικά με την βοήθεια των κατοίκων. Έτσι, ως Φιλαδελφειώτες κι εμείς, θεωρήσαμε σωστό, “Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ” να κάνει πρεμιέρα στην πόλη μας!

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Προηγούμενο άρθροΤα 13 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ!
Επόμενο άρθροΝΔ: Ορίστηκε η νέα ημερομηνία των εκλογών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.