Συγχώνευση των Αστυνομικών τμημάτων Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας;

1

ASTYNOMIAΣύμφωνα με πληροφορίες η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζουν σχέδιο που προβλέπει το κλείσιμο 18 αστυνομικών σταθμών στην Αττική όπως στις περιοχές.

Το ίδιο σχέδιο προβλέπει και τη μείωση των αστυνομικών τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, (κυρίως στην περιφέρεια) που θα φθάνει σε ποσοστό 50%. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα τμήματα που θα συγχωνευτούν είναι: Χολαργός – Παπάγου, Ψυχικό – Νέο Ψυχικό – Φιλοθέη, Νέα Χαλκηδόνα – Νέα Φιλαδέλφεια, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη και Παλλήνη – Σπάτα – Παιανία.

Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι προτάσεις για το σχέδιο «Καλλικράτης», αφού όπως έλεγαν επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να υπάρχουν σε 66 δήμους στην Αττική 110 τμήματα και 18 αστυνομικοί σταθμοί ή στην Πάτρα πέντε τμήματα, με αποτέλεσμα να απασχολούνται δεκάδες αστυνομικούς για τη φύλαξη των κτηρίων.

Τα κριτήρια πάντως για το κλείσιμο και στις συγχωνεύσεις των τμημάτων θα είναι τα κτήρια και οι υποδομές, σε ποιές περιοχές υπάρχει έντονο πρόβλημα με κρούσματα εγκληματικότητας με τους μετανάστες, αλλά και τις πόλεις που αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες.

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”
Επόμενο άρθροΠρωί Κυριακής (26/04) ο 5ος Λαϊκός αγώνας δρόμου «Γ. Αποστολάκης» – Προσοχή διακοπή κυκλοφορίας στη Δεκελείας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.