Πέρασαν Ιταλό τουρίστα για τον Χριστό…

0

Jesus

Ο Ιταλός Αντόνιο Μπορέτι δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε κατοίκους της πόλης Τσιπάτα στην Ζάμπια, όπου κάνει τουρισμό, να τον πλησιάζουν με σεβασμό και να του δωρίζουν ζώα και χρήματα, ενώ πολλοί του ζητούσαν συγχώρεση για τα αμαρτήματά τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Malawi Voice, αλλά και ιταλικά δίκτυα οι ντόπιοι είδαν στο πρόσωπο του Ιταλού τουρίστα τον Ιησού Χριστό που ήλθε στη Ζάμπια για την Δευτέρα Παρουσία.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η εικόνα που κυριαρχεί για την εμφάνιση του Χριστού παρέπεμπε στον Μπορέτι, ο οποίος είναι ανοιχτόχρωμος, με μακριά μαλλιά και γένια και εκείνη τη μέρα ήταν ντυμένος στα λευκά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μπερδευτούν και να πιστεύουν πως έβλεπαν μπροστά τους τον Υιό του Θεού.

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα This Is Africa, σχολιάζει πως πρόκειται για λυπηρό δείγμα της επιρροής που έχουν τα δυτικά ΜΜΕ και της ιδεολογίας που συνδέεται με την Αφρική.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου στην Αφρική που σχολίασαν αρνητικά την «ψευδή παρουσίαση» του Ιησού από την δυτική κουλτούρα, σύμφωνα με την οποία ήταν ξανθός με ανοιχτόχρωμα μάτια.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΈγκλημα στο Μενίδι: Μια 24χρονη θύμα του trafficking φέρεται να δολοφόνησε τον 33χρονο
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Κρίσιμη συνάντηση ΟΛΩΝ στο Δημαρχείο – τι περιμένουμε…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.