Love Story: Μετά από 45 χρόνια…ξανά μαζί

0

love storyΤο θρυλικό ζευγάρι της αξέχαστης ταινίας ξανά μαζί: Άλι Μακ Γκρόου και Ράιαν Ο’ Νιλ.

“Αγάπη είναι να μην χρειάζεται να πεις ποτέ συγνώμη” έλεγε -μεταξύ άλλων- η “Τζένι” Άλι Μακ Γκρόου (Ali McGraw) στον αγαπημένο της “Όλιβερ” Ράιαν Ο’ Νιλ (Ryan O Neil) στο “Love Story” του 1970 και έγραφε ιστορία.

Ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια όλων των εποχών συναντιέται ξανά 45 χρόνια μετά τη μεγάλη τους επιτυχία.

74 χρονών σήμερα ο Ο’ Νιλ, 76 η ΜακΓκροου, η οποία, για την ιστορία υπήρξε παντρεμένη με τον Στιβ ΜακΚουίν (Steve McQuin), παραμένουν το ίδιο γοητευτικοί.

Οι δύο σταρ συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη προωθώντας τη νέα τους θεατρική δουλειά με τίτλο “Love Letters” με την οποία θα περιοδεύσουν σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Καλή επιτυχία.

Όσο για μια μικρή γεύση από τον παρελθόν;

“Τι να πεις για ένα 24χρονο κορίτσι που πέθανε; Ότι αγαπούσε τον Μπαχ, τον Μότσαρντ, τους Μπίτλς… εμένα;” Έτσι ξεκινάει μία από τις πιο ρομαντικές ιστορίες όλων των εποχών. Ιδού και το τρέιλερ για να θυμούνται οι πιο παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Και μην ξεχνάτε τα χαρτομάντηλα…

love story 2

ΠΗΓΗwomenonly.gr
Προηγούμενο άρθροΗ ξεκαρδιστική στιγμή που η Μαντόνα έφαγε τα μούτρα της στα Brit Awards (βίντεο)
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση στο Σύνταγμα για την νομιμοποίηση της κάνναβης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.