Ζαρανίκα-Πατίλη Ρούλα: Υποψήφια Βουλευτής Β΄Αθηνών

0

royla-patili-kidiso-kinhma-nea-filadelfeiaΓεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαρανίκα (Δικηγόρο) και έχω δύο υιούς τον Αλέξανδρο (Δικηγόρο) και τον Κωνσταντίνο σπουδαστή στο ΚΕΑ (κέντρο επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες).

Είμαι επιχειρηματίας, διατηρώ κατάστημα στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας ένα από τα παλαιότερα της pat2πόλης μας. Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΑΜΕΑ Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑ.

Έφορος πολιτιστικού Συλλόγου Ρουμελιωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος “Αθανάσιος Διάκος”. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των εν “Ελλάδι Περιστιάνων” (Αιτωλοακαρνανίας).

Η πρώτη μου συγγραφική δουλειά “Τα τείχη της Μελίνας” με θέμα τα δικαιώματα και η καθημερινότητα των ΑΜΕΑ διατέθηκε για οικονομική ενίσχυση του ΚΕΑ.

Ως γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και Α.Ε.Κ. τάχτηκα υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια βασική αρχή της δημοτικής παράταξης  “ΝΕΟ” όπου ήμουν υποψήφια, ένα θέμα για το οποίο θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα είμαι υποψήφια βουλευτής στη ‘Β περιφέρεια Αττικής με το Κίνημα ???????????????????????????????Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο πλάι του Γιώργου Παπανδρέου για εθνική, προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας. Ένα κίνημα που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα και κοινωνική δικαιοσύνη. Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός και ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει τα πραγματικά δεδομένα της οικονομίας πριν αποφασίσει. Από τις απειλές του Grexit ως τα ψέματα του success story υπάρχει η λύση εξόδου της χώρας από την κρίση ψηφίζοντας Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

patilh-roylaΖαρανίκα – Πατίλη Αργυρώ (Ρούλα)
Υποψήφια Βουλευτής Β΄Αθηνών

Σάρδεων 1 Πλατεία Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ. 210.2513783

Προηγούμενο άρθρο“Αρχίζουν τα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια”
Επόμενο άρθροΗ Νέα Χαλκηδόνα ο Χριστόδουλος Ξηρός και η καταζητούμενη 22χρονη Αγγελική…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.