“Αρχίζουν τα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια”

1

87756bff1f1ee553274b3461f7a0738e_LΣύμφωνα με το Νooz.gr εντός ημερών αναμένεται να αρχίσει ο καθαρισμός του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμό του χώρου από κάποια φυτά και δέντρα, καθώς και μία πρώτη στρώση του υπεδάφους.

Για την έναρξη της διαδικασίας απαιτείται οικοδομική άδεια, η έκδοση της οποίας θεωρείται πιο εύκολη υπόθεση σε σχέση με την υψομετρική μελέτη, στην οποία η Ένωση βρίσκει αξεπέραστο εμπόδιο από τον Δήμο.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι το έργο θα προχωρήσει και δη τα προπαρασκευαστικά έργα, που δεν απαιτούν όλες τις άδειες και τις εγκρίσεις.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντησή του με οργανωμένους οπαδούς την Τετάρτη ζήτησε αποκλιμάκωση της έντασης με το Δήμο και το ΣΥΡΙΖΑ και μένει να φανεί αν θα εισακουστεί, καθώς το πρωί της Παρασκευής υπάρχει η δίκη στην Ευελπίδων των οπαδών που είχαν συλληφθεί με κατηγορίες επεισοδιακής συμπεριφοράς στο δημοτικό συμβούλιο.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΚαι τρίτο κρησφύγετο του Ξηρού στα Σεπόλια
Επόμενο άρθροΖαρανίκα-Πατίλη Ρούλα: Υποψήφια Βουλευτής Β΄Αθηνών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.