Συνελήφθη ο “τρελός” με το καλάσνικοφ!

0

image

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, χωρίς να φέρει αντίσταση, σε διαμέρισμα στου Γουδή ο αλβανός δράστης της επίθεσης σε μπαρ του Μικρολίμανου, με 15 τραυματίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Αρμπέρ Μπάκο εντοπίστηκε να κοιμάται μαζί με συνεργό του σε υπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Αγίας Λαύρας 36.

Η σύλληψη έγινε σε κοινή επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Αρχικώς περικύκλωσαν το κτίριο, διασφάλισαν την περίμετρο και στη συνέχεια με αστραπιαίες κινήσεις προχώρησαν στη σύλληψη.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 31χρονου, με πληροφορίες που συνέλεξαν από το κινητό τηλέφωνό του, καθώς επίσης αξιοποιωντας πληροφορίες που έφτασαν στην Ασφάλεια, προφανώς μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αλβανού μακελάρη.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να παρακολουθούν το σπίτι και όταν βεβαιώθηκαν ότι ο κακοποιούς κρυβόταν εκεί προχώρησαν στην επιχείρηση.

Άνδρες της ΕΚΑΜ, αφού έσπασαν την πόρτα, εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα.

Κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης αιφνιδίασαν τον Μπάκο, ο οποίος φέρεται να κοιμόταν αγκαλιά με το όπλο του.

Δράστης με πλούσιο παρελθόν

Ο δράστης της επίθεσης ήταν σεσημασμένος για διάφορες ένοπλες επιθέσεις σε μπαρ και καφενεία στο κέντρο της Αθήνας- μια εκ των οποίων φονική.

Σε πάρκινγκ είχε μάλιστα εντοπιστεί νοικιασμένο αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποίησε στην αιματηρή επίθεση σε μπαρ του Μεταξουργείου στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο 31χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για διαρρήξεις και κλοπές.

Συνελήφθη για πρώτο φορά το 2009 και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, υπό όρους τους οποίους παραβίασε στη συνέχεια.

Στις επιθέσεις, στις οποίες συμμετείχε σε διάφορα νυκτερινά κέντρα και καφέ, σε άλλες περιπτώσεις είχε πυροβολήσει για εκφοβισμό, σε άλλες είχε πυροβολήσει κατά θαμώνων.

Όσον αφορά στο πρόσφατο αιματηρό επεισόδιο του Μικρολίμανου, ο νεαρός φέρεται να εξοργίστηκε λόγω… έρωτα, χωρίς βέβαια η υπόθεση να έχει εξιχνιαστεί.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως βρισκόταν στο μπαρ ως θαμώνας με δύο κοπέλες.

Αργότερα προσπάθησε να φύγει από το κατάστημα, συνοδευόμενος από μία εξ αυτών και για άγνωστο λόγο δημιουργήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα να φύγει και να γυρίσει με το όπλο στα χέρια και να εξαπολύσει πυρ αδιακρίτως.

Παρουσία αστυνομικών η επίθεση;

Παρουσία αστυνομικών φέρεται να εκτυλίχθηκε, ξημερώματα Σαββάτου, η ένοπλη επίθεση στο νυχτερινό κέντρο «Ετσι απλά» στον Πειραιά, με δράστη τον 31χρονο όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Καθημερινής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, στο κέντρο απασχολούνται τρεις τουλάχιστον εν ενεργεία αστυνομικοί, οι οποίοι είναι πιθανό να βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ.

Η εξέλιξη αυτή ίσως εμπλέξει στη διερεύνηση της υπόθεσης και τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Να σημειωθεί ότι στους τραυματίες συγκαταλέγεται ένας νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε “μάχιμη” υπηρεσία και τη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο με τρεις ακόμα φίλους και συναδέλφους του.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, σύνδεση πρώην αστυνομικών φέρεται να προκύπτει και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του καταστήματος.

Σύμφωνα με καταγγελίες, με το νυχτερινό κέντρο συνδέονται δύο τουλάχιστον πρώην αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν απασχολήσει για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας, που ήλεγχε στριπτιτζάδικα και οίκους ανοχής στην Αττική.

Προηγούμενο άρθρο“ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ”
Επόμενο άρθροΒίντεο: Ο Απόστολος Κόντος για τα τέλη χρήσεως πεζοδρομίων (τραπεζοκαθίσματα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.