Παρακολουθήσατε σε ζωντανή μετάδοση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Fx-news.gr (Fx-Tv), ολόκληρη της Μαραθώνια 3η συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που ξεκίνησε την Τετάρτη (15/10) στις 7.30μ.μ. & τελείωσε την Πέμπτη στις 3.33 τα ξημερώματα… στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΕΠΑΛ.
fx-news-WEB-TV (2)⇒»Το τηλεοπτικό κανάλι του Fx, από τον Φεβρουάριο του 2011 σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της πόλης μας και όχι μόνο, καλύπτει τηλεοπτικά & ζωντανά (Live) τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες τηλεοπτικά ρεπορτάζ με αποκαλύψεις που συζητήθηκαν σε όλη τη Ελλάδα, προεκλογικά debates, ρεπορτάζ εκδηλώσεων κλπ.»⇐

Δείτε ΟΛΗ τη συνεδρίαση σε μαγνητοσκόπηση ΕΔΩ.

Στο παρακάτω απόσπασμα της συνεδρίασης θα δείτε την έντονη “διαμάχη” της δημ. συμβούλου & Προέδρου του ΠΠΙΕΔ Ευτυχίας Παπαλουκά με τον δημοτικό σύμβουλο του “νέο” Δημήτρη Κανταρέλη, καθώς και τις απαντήσεις του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου σε επίκαιρες ερωτήσεις της αντιπολίτευσης:

Προηγούμενο άρθροΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: “Μήπως τελικά… όντως μας ψεκάζουν;”
Επόμενο άρθρο“ΦιλοΒρωμική” Σχολή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.