Έγκαιρα θα ξεκινήσουν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση κουνουπιών στην πόλη

0

koynoypia-filadelfeia1Μετά από το ρεπορτάζ του Fx (δείτε ΕΔΩ), η διοίκηση του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με ψεκασμό, ξεκινά από τις 30 Μαρτίου 2014 να εφαρμόζει ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος , στο πλαίσιο των ενεργειών προστασίας της δημόσιας υγείας. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου και αφορά την καταπολέμηση κουνουπιών σε λιμνάζοντα ύδατα, σε

Για μία ακόμα φορά, η αντιδήμαρχος Μαρία Χατζηδάκη, ενήργησε γρήγορα.
Για μία ακόμα φορά, η αντιδήμαρχος Μαρία Χατζηδάκη, ενήργησε γρήγορα.

φρεάτια και αγωγούς όμβριων υδάτων, καθώς και σε καταλήξεις ρεμάτων.

«Οι εργασίες  θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, με δειγματοληψίες και εφαρμογές από εξειδικευμένο συνεργείο. Στο πλαίσιο του προγράμματος χρησιμοποιούνται σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» τόνισε η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Χατζηδάκη.”

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν τα έργα στο Πάρκο Μακρυγιάννη
Επόμενο άρθροΗ Βενετία ψηφίζει για ανεξαρτησία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.