“Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ”: Φωτορεπορτάζ από την πρεμιέρα!

0

theatikhneanikh-omada-filadelfeias (6)Η Νεανική Θεατρική Σκηνή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ανέβασε την παράσταση “Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ” του Μολιέρου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στην κυρία Πελαγία Βουτζουλίδου-Κούλη!
Φωτογραφίες Τέτα Μανουσάκη.

nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (2) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (3) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (4) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (5) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (6) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (7) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (8) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (9) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (10) nea-filadelfeia-theatriko-arxontoxoriaths (11)

 

Προηγούμενο άρθροΟι «καυτές» Ελληνίδες που κάνουν καριέρα στα… Ξένα! (photos)
Επόμενο άρθροΧ.Τομπούλογλου: “Θέλουμε Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια αλλά… ΌΧΙ σαν αυτό που ήθελε ο κ.Γρανίτσας”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.