Οι «καυτές» Ελληνίδες που κάνουν καριέρα στα… Ξένα! (photos)

0

RIA - SALPAΆνοιξαν τα φτερά τους και πέταξαν για άλλες πολιτείες. Κάποιες ζουν και εργάζονται  χρόνια μακριά από την Ελλάδα, ενώ  κάποιες άλλες κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να ξεκινήσουν – αυτό που λέμε – διεθνή καριέρα! Οι τέσσερις γυναίκες που ακολουθούν έχουν πολλά προσόντα που γοητεύουν κάθε άντρα στο πέρασμά τους! Όμως εκτός από την ακαταμάχητη εμφάνιση τους,  κατάφεραν να πραγματοποιήσουν και τα όνειρά τους. Όχι όλα, γιατί σίγουρα έχουν πολλά ακόμα!

Γεωργία Σάλπα
Η Γεωργία Σάλπα, το πανέμορφο 29χρονο μοντέλο ελληνο-ιρλανδικής καταγωγής φωτογραφίζεται  έχει ξετρελάνει τον αντρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο σώμα της. Η καριέρα της ξεκίνησε όταν μπήκε στο Βρετανικό Big Brother και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την έμαθε όλος ο κόσμος. Τα πρωτοσέλιδα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και οι συνεντεύξεις δεν έχουν τελειωμό. H Γεωργία Σάλπα βγήκε δέκατη στην λίστα με τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη έπειτα από διαγωνισμό που διοργάνωσε το αντρικό περιοδικό «HIM». Τον τελευταίο χρόνο έχει τρελάνει  τους θαυμαστές της…διαδικτυακά αφού «ανεβάζει» συνέχεια σέξι φωτογραφίες της!

32 salpa 3Ιωάννα Ντένη
Δηλώνει πολίτης του κόσμου και πως αλλιώς θα μπορούσε να αποκαλέσει τον εαυτό της άλλωστε αφού τα τελευταία χρόνια μοιράζει την ζωή της μεταξύ Νέας Υόρκης και Μιλάνου. Ίσως το όνομά της να μην σας θυμίζει πολλά όμως η εικόνα της σίγουρα σας ταξιδεύει λίγα χρόνια πίσω, όταν η Ιωάννα εντυπωσίαζε κριτές και κοινό μέσω του ελληνικού next top model. H σαγηνευτική ομορφιά της, μπορεί να μην κατάφερε να πιάσει κορυφή στο εγχώριο talent show, όμως στο εξωτερικό διαπρέπει. Με εισιτήριο το ταλέντο της και εφόδιο τα κάλλη της είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στην κορυφή. Πέρασε από τουρκικά περιοδικά μόδας, περπάτησε στις πασαρέλες του Μιλάνου και αυτά είναι μόνο η αρχή…
ioanna 1_03072013130202 ioanna 2Ρία Αντωνίου
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για ένα κορίτσι όπως η Ρία Αντωνίου. Το καυτό μοντέλο ξετύλιξε όλο της το ταλέντο στην γειτονική Ιταλία. Την είδαμε να χορεύει στο ιταλικό «Dancing with the stars» (που μάλιστα έφτασε μέχρι και τον τελικό) , να παρουσιάζει εκπομπή ακόμη και να τραγουδάει δικό της single… Aλλά οι επιτυχίες της ξανθιάς Ελληνίδας καλλονής δεν σταματούν εκεί, αφού πρόσφατα την είδαμε σε κινεζικό ανδρικό εξώφυλλο, ενώ πριν από λίγες μέρες υπέγραψε με γνωστή εταιρεία μόδας στην Ιταλία. Έχοντας ενεργό ρόλο στο χώρο της μόδας και όχι μόνο δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με κάθε της επιτυχία.
600full-ria-antoniou1 antoniou ria red ria-antoniou2_0_0_600_375_-1520156881Τόνια Σωτηροπούλου
Η σέξι Τόνια Σωτηροπούλου ή αλλιώς το κορίτσι του James Bond είναι ένα ακόμη μοντέλο αλλά και ηθοποιός που διαπρέπει στο εξωτερικό. Τι κι αν έγινε μεγάλος ντόρος με την συμμετοχή της στο Skyfall, η μελαχρινή καλλονή δεν αρκείται στην μονόλεπτη παρουσία της στο πλευρό του Daniel Craig, αφου όπως δήλωσε πρόσφατα μέχρι να γίνει αναγνωρίσιμη στο εξωτερικό έχει πολύ δρόμο ακόμα … Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε τα καλύτερα…

tonia-sotiropoulou-08-assassin Tonia-Sotiropoulou-111parapolitika.gr

Προηγούμενο άρθρο“Της γριάς το πήδημα”, “Νανού”, “Κάτεργο” και άλλες Εξωτικές παραλίες στην Ελλάδα…
Επόμενο άρθρο“Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ”: Φωτορεπορτάζ από την πρεμιέρα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.