Δήμος Φ.Χ.: Σταμάτησαν τα συσσίτια των απόρων… λόγω διακοπών Αυγούστου???

3

khfh-nea-filadelfeiaΑληθεύει η πληροφορία ότι o Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τον μήνα Αύγουστο θα σταματήσει την χορήγηση συσσιτίου στους άπορους της πόλης… λόγω διακοπών(?)!!!

Να σημειώσουμε ότι τα συσσίτια τα παρασκευάζουν έμμισθοι μάγειροι, στο ΚΗΦΗ Νέας Φιλαδέλφειας και από εκεί τα παραλαμβάνουν οι άποροι.

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά έχουμε μια απορία:

Η πείνα έχει διακοπές??? Δηλαδή ο πεινασμένος τον Αύγουστο δεν θα πεινάει… επειδή είναι ο μήνας με τα μπάνια του λαού???

Απορίες… και περιμένουμε απαντήσεις….

Προηγούμενο άρθροΔύναμη πολιτών: Βάλια Ματσουκά στην θέση του παραιτηθέντος Θανάση Μάλλιου!
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΟΣΧΗ:Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αλλαντικά με απογορευμενή χρωστική ουσία – Αναλυτικά η λίστα των προϊόντων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Όντως στην Παναγίτσα τα συσσίτια δεν θα λειτουργήσουν τον Αύγουστο, αλλά μιλάμε καθαρά για εθελοντική δράση και εθελοντές και όχι έμμισθους στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.