Δύναμη πολιτών: Βάλια Ματσουκά στην θέση του παραιτηθέντος Θανάση Μάλλιου!

0
Η νέα δημοτική σύμβουλος κ.Ματσουκά (δεύτερη από δεξιά)
Η νέα δημοτική σύμβουλος κ.Ματσουκά (δεύτερη από δεξιά)
Η νέα δημοτική σύμβουλος κ.Ματσουκά (δεύτερη από δεξιά)

Ορκίστηκε την Τετάρτη το πρωί(31/07) στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η πρώτη επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού “Δύναμη πολιτών”, κυρία Βάλια Ματσουκά-Κουμαριανού, η οποία πήρε την θέση του παραιτηθέντος επικεφαλή και μοναδικού εκλεγμένου δ.σύμβουλου του συνδυασμού, κ.Θανάση Μάλλιου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Η ορκωμοσία της έγινε από την δήμαρχο Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη.

Η κυρία Ματσουκά, είναι Μικρασιατικής καταγωγής, γεννήθηκε και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από το 1977, Δημοτική Σύμβουλος για δύο τετραετίες, με Δήμαρχο τον Σάββα Σταματιάδη και Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Μαδύτου. Ενεργό μέλος σε συλλόγους της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας. Μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φ. – Ν.Χ.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Ανακοίνωση για τον Καύσωνα… μετά τον Καύσωνα!!!
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Σταμάτησαν τα συσσίτια των απόρων… λόγω διακοπών Αυγούστου???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.