Φωτορεπορτάζ από την Συγκινητική τελετή ονομασίας του πρ.Στρ.Εργοστασίου σε “Πάρκο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”!

2

parko-georgios-apostolakis (1)Σε κλίμα συγκίνησης έγινε την Τρίτη 08 Ιανουαρίου(2013) η τελετή ονομασίας του πάρκου που βρίσκεται στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο στην Νέα Χαλκηδόνα, σε «ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ».

Πολύς κόσμος παρά το ανυπόφορο κρύο, βρέθηκε στην τελετή και τίμησε με την παρουσία του τον αείμνηστο δήμαρχο(2006-2010 Νέας Χαλκηδόνας Γιώργο Αποστολάκη.

Την αποκάλυψη της μαρμάρινης πλάκας με την νέα ονομασία του πάρκου έκανε η κόρη του Γιώργου, Κατερίνα Αποστολάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και σύζηγος του Γιώργου, Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη. Ο βουλευτής των Ανεξαρτητων ελλήνων και φίλος του Γ.Αποστολάκη, Τέρενς  Κουίκ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμο Χάρης Τομπούλογλου ,όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου και πλήθος «επωνύμων» και «ανωνύμων» της Πόλης μας…

Δείτε Φωτορεπορτάζ του Fx :

Προηγούμενο άρθροΔείτε Video με την Συγκινητική τελετή ονομασίας του πρ.Στρ.Εργοστασίου σε “Πάρκο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”!
Επόμενο άρθροΚοπή της Βασιλόπιτας στην Παναγίτσα(photos)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.