Κοπή της Βασιλόπιτας στην Παναγίτσα(photos)

0

DSCN6392Με Σεμνότητα και ταπεινότητα όπως αρμόζει στο πνεύμα των ημερών στην χώρα μας, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας της Παναγίτσας.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση έγινε στον ίδιο χώρο του Ναού, όπου καθημερινά εκατοντάδες άποροι της Πόλης μας σιτίζονται από την Τράπεζα Αγάπης της Παναγίτσας…

Ο οικοδεσπότης  Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυννεφάκης  ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τούς συμπολίτες μας που κατέκλυσαν την αίθουσα, καθώς επίσης και για την στήριξη που προσφέρουν στο κοινωνικό έργο της Παναγίτσας και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

DSCN6390

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την Συγκινητική τελετή ονομασίας του πρ.Στρ.Εργοστασίου σε “Πάρκο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”!
Επόμενο άρθροΠρόσκληση από τους Αεροπρόσκοπους Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.