Σοκ στην OPAP Arena: 31χρονος έχασε τη ζωή του στον αγώνα ΑΕΚ – Κηφισιά

0

Σοκαριστική είδηση, ένας νέος 31 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην OPAP Arena κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ – Κηφισιά.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Μολύβου Μυτιλήνης και όχι μόνο, η είδηση για τον χαμό του 31χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου.
Το απόγευμα της Κυριακής (18/2) ο άτυχος νέος είχε πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ΑΕΚ με την Κηφισιά. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.
Οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου με τους γιατρούς να κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο Κωνσταντίνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε ένα νέο πρότζεκτ, ενώ είχε σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Ασχολούνταν από μικρό παιδί με τον αθλητισμό, παίζοντας ως τερματοφύλακας. Φυσικά, τίμησε και την φανέλα του Αρίων Μήθυμνας, ενώ ήταν και 3 φορές πρωταθλητής με το «Life Check» στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο «Νίκος Μαλλής».

Προηγούμενο άρθροΗ ομιλία του Δημάρχου στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Conference League
Επόμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Τομπούλογλου – Παπαλουκά οι μόνοι υπεύθυνοι για την μη λειτουργία των παιδικών χαρών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.