Πολιτών Πολιτεία: Τομπούλογλου – Παπαλουκά οι μόνοι υπεύθυνοι για την μη λειτουργία των παιδικών χαρών

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της παράταξης Πολιτών Πολιτεία:

Μετά τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, στα τέλη κοιμητηρίου και στον δημοτικό φόρο που εισηγήθηκε και ψήφισε η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Τομπούλογλου, με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε σήμερα μία ακόμη ανακοίνωση της νέας διοίκησης, με την οποία προσπαθεί να αποκρύψει τις ευθύνες της για την ομαλή λειτουργία του Δήμου σε όλες του τις πτυχές.

Εν προκειμένω αυτή την φορά, για την μη λειτουργία των παιδικών χαρών!

Ο κ. Τομπούλογλου που το περασμένο Φθινόπωρο δήλωνε με στόμφο «…δεν ζητώ περίοδο χάριτος…», 50 (!!!) πλέον ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προσπαθεί να καλυφθεί πίσω από την μη ψήφιση προϋπολογισμού από την δική μας διοίκηση.

Να ενημερώσουμε για μία ακόμη φορά τον κ. Τομπούλογλου πως στο 2ο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από τη νέα διοίκηση Δήμου εντός του Ιανουαρίου, όπως και σε πολλούς ακόμη Δήμους της Αττικής και όλης της Επικράτειας.

Εκεί πως τα κατάφεραν και εδώ πάμε… για Μάρτιο;

Συνιστούμε στον κ. Τομπούλογλου και στην κα Παπαλουκά να μην υπεκφεύγουν διαρκώς από τις ευθύνες τους και να μην «πυροδοτούν» διαρκώς το κλίμα στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό, αλλά να εστιάσουν στην επίλυση των ζητημάτων της πόλης μας προς όφελος του συνόλου των συνδημοτών μας.

«Καλή» η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης, καλύτερη όμως η εξεύρεση λύσεων, και αυτές αναμένει όχι μόνο το 50,4% των δημοτών που σας ψήφισε, αλλά το σύνολο των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΣοκ στην OPAP Arena: 31χρονος έχασε τη ζωή του στον αγώνα ΑΕΚ – Κηφισιά
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ/ΝΧ: Ανακοίνωση για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.