Αποθέωση από UEFA για «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ενόψει του τελικού Conference League

0

«Γήπεδο υψηλού επιπέδου στα θέματα ασφαλείας – Βέβαιοι ότι θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό»

Η UEFA αποθέωσε το γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» καθώς ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι για την διοργάνωση του τελικού του Conference League 2023-24.

Όπως σημειώνει η οργανωτική ομάδα της Ομοσπονδίας, το γήπεδο της Ένωσης έχει «σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα στα θέματα ασφαλείας χάρη στα μοντέρνα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και access control που διαθέτει».

Η οργανωτική ομάδα της UEFA για τον τελικό του Europa Conference League 2024 προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ολοκληρώσαμε την τελική επιθεώρηση στην έδρα του τελικού του UEFA Europa Conference League για το 2024 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία με το προσωπικό και τα στελέχη της ΑΕΚ και του σταδίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας που οδηγεί σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό ευρωπαϊκό event, οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει.

Επιπρόσθετα, αξίζει να γίνει ειδική μνεία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στα υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα του γηπέδου στα θέματα ασφαλείας χάρη στα μοντέρνα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και access control που διαθέτει.

Καθώς μπαίνουμε στην τελική αντίστροφη μέτρηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό».

ΠΗΓΗENWSI.GR
Προηγούμενο άρθροΜέτρα για την οπαδική βία: Τα σφιχτά χρονικά ορόσημα για τις ομάδες και τα γήπεδα μέχρι τον Απρίλιο
Επόμενο άρθροΔημήτρης Ιτούδης: “Ευεργέτης ο Μελισσανίδης! Εκπληκτικό το μουσείο της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.