Δράση αποκατάστασης στις λακκούβες του Δήμου

0

Δελτίο Τύπου Δήμου:

Οι λακκούβες στην πόλη μας είναι αναρίθμητες, καταπονούν τα οχήματα και ενίοτε μπορεί να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης ατυχήματος.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη 11.01.2024, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας θα προβαίνουν σε δράσεις «επούλωσης» των εγκάρσιων τομών, για τη σταδιακή βελτίωση του οδικού δικτύου. Η αρχή έγινε, με αρκετές και πολύ επικίνδυνες λακκούβες να είναι πλέον αποκατεστημένες, τόσο στη Νέα Χαλκηδόνα, όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με έμφαση στην περιοχή Απομάχων. Σύντομα, με συστηματική προσπάθεια, η εικόνα των δρόμων της πόλης μας θα είναι πολύ διαφορετική και οι μετακινήσεις μας θα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, κάτι που αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής της Συμπαράταξης και άμεσα ξεκίνησε να υλοποιείται.

Τις εργασίες αποκατάστασης στις λακκούβες που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Τεχνικού Συνεργείου Άμεσης Επέμβασης του Δήμου επέβλεπαν ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά, ενώ στην περιοχή Απομάχων την καταγραφή και προταιρεοποίηση των προβληματικών σημείων ανέλαβαν ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος περιοχών Απομάχων-Αγίας Μαρίνας & Αθλητισμού Ηλίας Επιτρόπου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού-ψηφιοποίησης Υπηρεσιών του Δήμου και παρακολούθησης Υπηρεσιών Υγείας Γιώργος Κελλίδης, κάτοικοι και οι δύο της περιοχής, οι οποίοι, επίσης, παρακολούθησαν από κοντά τις εργασίες.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και η Αντιδήμαρχος Ευτυχία Παπαλουκά ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς εργάζονται έξω στους δρόμους, με αυταπάρνηση, ακόμα και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Για τις εργασίες σε σχολεία της πόλης μας, που αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται
Επόμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Αυξήσεις “φωτιά” από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – Παπαλουκά στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.