Γιώργος Σεβαστός, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή είναι ο Γιώργος Σεβαστός.

Γνωρίστε τον αναλυτικά:

Γεννήθηκα το 1949 προερχόμενος από πολύτεκνη 7μελή οικογένεια. Μεγάλωσα και ζω στην Νέα Φιλαδέλφεια από το 1957.

Από το 1985 έως και προτίνος διατηρούσα λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο και ήμουν μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Α’ Τάξης και του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών.

Διετέλεσα Οικονομικός διευθυντής και Οικονομικός Σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις και υπήρξα μέλος του Δ.Σ. της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας για 2 χρόνια.

Ένα μήνυμα από τον Γιώργο Σεβαστό:

Ο Δήμος μας, ΜΑΣ έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ!.

Οι καιροί και οι συνθήκες απαξιώνουν οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον τόπο του. Εμείς όμως πρέπει να το αλλάξουμε αυτό ΚΑΙ θα το αλλάξουμε.

Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πραγματοποιήσουμε αυτή την αλλαγή στο Δήμο μας και να δείξουμε σε όλους ότι η απαξίωση αυτή δεν μας αξίζει. Σαν Δημότες θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο που να προστατεύει τον Δημότη και να του προσφέρει τις απαραίτητες Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Οι Δημότες δεν αντέχουν πλέον να βλέπουν στον ορίζοντα τους ένα κοντόφθαλμο μέλλον για τον Δήμο.

Οι Δημότες θέλουν έναν ΔΗΜΑΡΧΟ με σχέδιο, όραμα και θέληση που να τον πλαισιώνουν ικανοί και άξιοι συνεργάτες, ώστε να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα της παράταξης μας.

Οι Δημότες θέλουν έναν ΔΗΜΑΡΧΟ που να προέρχεται από τους Δημότες για τους Δημότες.

αυτή λοιπόν αγαπητοί μου συνδημότες ήταν η κινητήρια δύναμη, που με ώθησε να συνεργαστώ με την παράταξη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” και τον δικό μας υποψήφιο Δήμαρχο Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τίμησε και φέτος την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Επόμενο άρθροΓιάννης Φατόλιας, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.