Γιάννης Φατόλιας, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή είναι ο Γιάννης Φατόλιας.

Γνωρίστε τον αναλυτικά: 

Ο Γιάννης Φατόλιας γεννήθηκε 1989 στην Αθήνα και είναι γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης καθώς μεγάλωσε στην Συνοικία Ειρήνη ( πρώην κάκαβα ). Από τον Ιούλιο του 2022 είναι παντρεμένος και έχει στην κατοχή του δίπλωμα UEFA καθώς μεταξύ αλλων αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών – εγχώριον Πιστοποιήσεων.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: 

” Να μάθουμε να αγαπάμε την ευθύνη , να γίνουμε πιο ανθρώπινοι , πιο ουσιαστικοί, γιατί ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί “.

Από μικρό παιδι ασχολούμαι με τον αθλητισμό και στα 34 μου χρόνια έχω καταφέρει να είμαι Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Προεθνικών Ομάδων και υπεύθυνος εκπαίδευσης της ακαδημίας Ερμής η οποία ανήκει στο δίκτυο της ΑΕΚ.

Το 2019 ως προπονητής με την ΑΕΚ κατακτήσαμε την 2η θέση στο διεθνές τουρνουά της ισπανικής Valencia.

Το 2022 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ( ΕΠΟ ) με επέλεξε ως προπονητή της Ελληνικής Αποστολής στο κοινωνικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα, football for a better chance καταφέρνοντας να επιστρέψουμε πίσω με την κατάκτηση της 1ης Θέσης μαζί με την καθολική αναγνώριση όλων των ομοσπονδιών.

Το 2023 η 3ετη πορεία μου στις Προεθνικής ομάδες επισφραγίστηκε με την είσοδο μας στους “16”.

Όπως συχνά λέω πτυχία και διακρίσεις δεν έχουν καμία σημασία αν δεν πρεσβεύουμε κάτι για τα παιδιά και τον άνθρωπο. Η σχέση μου με τα παιδιά και η διάθεση μου για προσφορά σε αυτά είναι αδιαπραγματευτη. Μέσα από την αλληλεπίδραση μου μαζί τους κατάφερα να πετύχω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου και την ύψιστη τιμή να φορέσω το Εθνόσημο.

Πλέον κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω υποχρεωμένος απέναντι τους και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ τα ευχαριστώ για ότι μου προσέφεραν. Γι’ αυτό δηλώνω παρόν για να δώσω με αστείρευτη αγάπη όλο μου το είναι, γιατί θα τους το χρωστάω για πάντα.

Το ” βλέποντας και κάνοντας “ δεν πρέπει να έχει θέση με παιδικές ψυχές και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη , Να συνδυάσουμε την Γνώση μαζί με την αγάπη μας ώστε μέσα από τον αθλητισμό να προάγουμε την παιδεία και τον πολιτισμό, επιστρέφοντας στην κοινωνία την υποστήριξη τους.

‘Hμουν ο πρώτος άνθρωπος που πλησίασε ο Λύσσανδρος κάνοντας μου πρόταση, ρίχνοντας τεράστιο βάρος στον Αθλητισμό, εκτιμώντας την πορεία μου σε επίπεδο Προεθνικών Ομάδων, προσφοράς στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας. Μια κίνηση η οποία μου έδειξε ότι εμπιστεύεται νέους ανθρώπους και πιστεύει ότι έχουν να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό στον Δήμο μας.

Μικρές πράξεις που κάνουνε καλύτερη την κοινωνία μας , αυτές έχουμε ανάγκη Σεβόμενος πάντα τον αγώνα όλων καθώς πιστεύω ότι ο καθένας περιγράφει την αλήθεια του, ζητώ την ψήφο σας σε νέους ανθρώπους που πιστεύετε ότι έχουν κάτι να προσφέρουν. Πρέπει να ξανά βρούμε την δύναμη να αναδειχθεί η ιστορία μας και ο Αθλητισμός να λειτουργήσει ως γέφυρα παιδείας & πολιτισμού για τα παιδιά μας , τις ευπαθείς ομάδες και τους συνανθρώπους μας, με μόνο αληθινό “μετρό μέτρησης της επιτυχίας” την ευτυχία τους και το χαμόγελο τους.

Είμαστε Υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία αυτής της πόλης όπου οι άνθρωποι της βίωσαν τον πόνο και την προσφυγιά, τον αγώνα για επιβίωση, αλλά δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα δημιούργησαν τον δήμο μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να μπορούμε να ονειρευόμαστε μέσα σε αυτόν.

 

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Σεβαστός, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΟικονόμου Μαυροδής Χρήστος (Ακης)-Υποψήφιος, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.