Αγγελική Παπαδημητρίου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Συμπαράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της καρδιάς μας του Γιάννη Τομπούλογλου (Συνέντευξη)

0

Υποψήφια με την Συμπαράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της καρδιάς μας του Γιάννη Τομπούλογλου θα είναι η Αγγελική Παπαδημητρίου στις ερχομενες εκλογές.

Γνωρίστε την αναλυτικά: 

Μεγαλωσα και ζω στην Νέα Φιλαδέλφεια.Φοιτησα τα πρώτα σχολικά μου χρόνια στο 3ο Δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια στο 3ο γυμνάσιο και λύκειο ( πολυκλαδικό). Είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλο Ελληνικό όμιλο. Είμαι παντρεμένη και εχω έναν γιο, τον Θεοδόση ο οποίος είναι φοιτητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα στην πόλη μας ήρθε η στιγμή τα λόγια να γίνουν πράξεις για αυτό και συμπορεύομαι με τον Γιάννη Τομπουλογλου που θεωρώ ότι είναι ο ποιο ικανός για την Πόλη μας. Είμαστε μια συμπαράταξη που έχουμε ήδη έτοιμο πρόγραμμα για τις πρώτες 100 μέρες διοίκησης. Ήρθε ο καιρός να είμαστε έξω στον δρόμο κοντά στον πολίτη να ακούμε τα προβλήματα τους και όχι να καθόμαστε σε ένα γραφείο περιμένοντας να γίνουν όλα δια μαγείας.

Με αγάπη

Αγγελική Παπαδημητρίου

Προηγούμενο άρθροΣοφία Αλεφραγκή: Γιατί με τον Γιάννη Βούρο;
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο χτύπησε 17χρονο πεζο στην Οδό εθνικής αντιστάσεως και τον εγκατέλειψε, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, παράκληση για αίμα.
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.