Αυτοκίνητο χτύπησε 17χρονο πεζο στην Οδό εθνικής αντιστάσεως και τον εγκατέλειψε, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, παράκληση για αίμα.

0

Χθες Πέμπτη 5/10/2023 σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα Ford Fiesta χρώματος μαύρο  κατέβαινε την Οδό Εθνικής Αντιστάσεως με αυξημένη ταχύτητα, ταυτόχρονα ο 17χρονος διέσχιζε τον δρόμο στο ύψωμα της διασταύρωσης με την νικολάου Τρυπια. Το αμάξι χτύπησε τον 17χρονο μαθητή, τον άφησε αιμόφυρτο και τράφηκε σε φυγή, έπειτα απο λίγο στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο πεζό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Ο 17 χρόνος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση λόγω των πολλαπλών κακώσεων στο κεφάλι, έχει γίνει άμεση παράκληση για αίμα.

 

 

 

Το μαύρο Ford Fiesta που τράφηκε σε φύγει αναζητείτε , όποιο είδε η γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροΑγγελική Παπαδημητρίου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Συμπαράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της καρδιάς μας του Γιάννη Τομπούλογλου (Συνέντευξη)
Επόμενο άρθροΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΕΛΗ προς τους ΔΗΜΟΤΕΣ
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.