Σοφία Αλεφραγκή: Γιατί με τον Γιάννη Βούρο;

0

Γράφει η Σοφία Αλεφραγκή, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εθελοντισμού, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» – Γιάννης Βούρος

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, Επιθυμώ μέσα σε λίγες γραμμές, να παραθέσω ορισμένους από τους λόγους που με οδήγησαν να στηρίξω την προσπάθεια του εν ενεργεία Δημάρχου της πόλης μας μας, του Γ. Βούρου. Ο Δήμαρχος και η δημοτική ομάδα, άσκησαν διοίκηση αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια, σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρο, με συνθήκες που φαντάζομαι κανείς δεν περίμενε το 2019.

Πέραν των δυσκολιών που επέφερε στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου η θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής, αντιμετωπίσαμε ως κοινωνία, μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, και ακολούθως την ενεργειακή κρίση, απότοκο του πολέμου στην Ουκρανία, ίσως και άλλων παραγόντων που δεν μπορούμε να αναλύσουμε σε λίγες γραμμές. Όμως η δημοτική αρχή, δεν έμεινε απλά όρθια, φροντίζοντας για την καθημερινότητα στην πόλη, αλλά υλοποίησε και σημαντικά έργα. Συνοδά έργα γηπέδου ΑΕΚ, αλλαγή του οδοφωτισμού στις όμορφες γειτονιές μας, ευρείας κλίμακας παρεμβάσεις σε 5 τουλάχιστον σχολεία της πόλης, πάρκο σκύλων για τους μικρούς μας φίλους, και πολλά ακόμη που περιγράφονται μαζί με τις στοχεύσεις μας για τα επόμενα χρόνια, στο αναλυτικό πρόγραμμά μας. Αυτός είναι το ένα μέρος. Υπάρχει και ένα δεύτερο.

Ο χαρακτήρας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη Βούρου. Ενός ανθρώπου, πράου, ευγενικού, που προσπαθεί να επιλύσει κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και δεσμεύομαι προς όσους και όσες διαβάζετε αυτές τις γραμμές, πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να δούμε την αγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, πιο όμορφη, πιο σύγχρονη, πιο φιλική στο περιβάλλον, από ποτέ. Πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα.

Με εκτίμηση, η Σοφία σας.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας» 2023 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΑγγελική Παπαδημητρίου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Συμπαράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της καρδιάς μας του Γιάννη Τομπούλογλου (Συνέντευξη)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.