Εκδήλωση – Συζήτηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Είμαι Γυναίκα! Είμαι Δυνατή!», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, αλλά και την έναρξη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής του Δήμου και της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας σε γυναίκες της πόλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στις 19:00, στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 152 & ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ).

Ομιλήτριες θα είναι οι:

  • Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων
  • Σεπιντέ Φαρσί, Ιρανή ακτιβίστρια – σκηνοθέτης
  • Πέγκυ Σταθακοπούλου, ηθοποιός, π. υπ. Ευρωβουλευτής

 

Θα συντονίσει η Αρετή Γεωργιλή, συνεπικεφαλής του ελληνικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης «Lean in» και ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου «Free Thinking Zone».

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν γυναίκες της πόλης μας, με πλούσια κοινωνική δράση.

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04 Μαρτίου στο χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας, η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού σε συνεργασία με το «όλοι μαζί μπορούμε».
Επόμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής ειδικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου ( 8.3.2023 – Π.Π.Ι.Ε.Δ.-ΩΡΑ 8 μ.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.