Συνελήφθη η διαχειρίστρια της ομάδας «Οι γειτονιές μας Νέα Φιλαδέλφεια», Άννα Σιδηροπούλου, μετά από μήνυση του Χάρη Τομπούλογλου

Η Άννα Σιδηροπούλου συνελήφθη χθές το απόγευμα της Πέμπτης 9/7/2026 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο Χάρης Τομπούλογλου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Τι έχει γίνει γνωστό

Οι ίδιες πληροφορίες απο το e-kafeneio αναφέρουν ότι η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στο πλαίσιο της προβλεπόμενης αυτόφωρης διαδικασίας που ακολουθείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις μετά την υποβολή μήνυσης.

Μέχρι την ώρα δημοσίευσης του άρθρου δεν έχει γίνει γνωστό αν η κ. Σιδηροπούλου θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Τα πρόσωπα της υπόθεσης

Η Άννα Σιδηροπούλου είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας ως διαχειρίστρια της ομάδας στο Facebook «Ενεργοί Πολίτες Νέας Φιλαδέλφειας» και συμμετέχει στον Σύλλογο Γυναικών της περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, ο Χάρης Τομπούλογλου είναι ιδρυτής της δημοτικής παράταξης «Συμπαράταξη Νέας Φιλαδέλφειας» και αδελφός του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Τομπούλογλου.

Σε νέα σημερινή ανάρτηση της Άννας Σιδηροπούλου στο facebook έκανες τις εξής δηλώσεις:

Σχετικά με τις συκοφαντικές αναρτήσεις γνωστών και μη εξαιρετέων προσώπων του πολιτικού παρελθόντος, εγνωσμένης ομοίως διαδρομής σε θέσεις, που εξυπηρέτησαν, καταγράφω τα εξής:
1. Ουδέποτε συνελήφθην ως συνέπεια έγκλησης για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου (ανεπίδεκτης δικαστικής εκτίμησης), από δήθεν θιγόμενο. Προσήλθα αυτοβούλως στο οικείο Α.Τ., όπου αφού έλαβα γνώση μιας έγκλησης που έχει ιστορική βάση την αναδημοσίευση περικοπών βιβλίων και άρθρων, επιστημόνων, κατέθεσα μήνυση για ψευδή καταμήνυση κι επέστρεψα στην οικία μου.
2. Η ιστορία σε προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και εργασιακό επίπεδο ενός εκάστου είναι εκτός από γνωστή και υπαίτια των εκδηλώσεών του.
3. Ασφαλώς με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, θα διεκδικήσω την αποκατάστασή μου, άν και γενικά σε κάποιους οι καταδικαστικές αποφάσεις δεν έχουν σωφρονιστικό αποτέλεσμα, κατά τεκμήριο.
Υ.Γ. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην γραφικότητα και σίγουρα στην έκθεσή του.

ΠΗΓΗ: E-KAFENEIO

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την Αττική στο FX-news.gr.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


- Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ