Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στο ΣΟΝΦ

0

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου από 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (BLS) και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για τους γονείς, αθλητές και φίλους του ΣΟΝΦ.

Εισηγητές θα είναι ο Δημήτρης Ντάλας μέλος ΔΣ του ΣΟΝΦ και η Κωνσταντίνα Ντάλα, αθλήτρια του ΣΟΝΦ, εκπαιδευτές του European Resuscitation Council (ERC).

Το Σεμινάριο θα γίνει στην αίθουσα του ΣΟΝΦ (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο email του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6948 031 791 (Νίκος Σερετάκης, πρόεδρος του ΣΟΝΦ)

 

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

Προηγούμενο άρθροΑ. Αγάτσα: Ο Αθλητισμός δεν είναι μόνο τα μεγάλα έργα Η καρδιά του Αθλητισμού «χτυπάει» στις πλατείες της γειτονιάς… στα νέα παιδιά
Επόμενο άρθροΕκδήλωση Πολιτιστικής Λέσχης “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ” ΝΦ : Μια συνάντηση προσωπικοτήτων που προβάλλει το παρόν και το μέλλον της Αθλητικής Πόλεως μας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.