Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διοργανώνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests – covid 19), στο χώρο του π. Στρατιωτικού Εργοστασίου (πάρκο Γ. Αποστολάκης, Βάρναλη και Περικλέους)  της Νέας Χαλκηδόνας.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 09:30 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Γενικές Οδηγίες – Επισημάνσεις

  • Όσοι προσέλθουν για έλεγχο θα πρέπει να φορούν μάσκα.
  • Να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή να έχουν μαζί τους ταυτότητα.
  • Θα ζητηθεί κινητό τηλέφωνο.
Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος ΝΦ-ΝΧ και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ΝΦ, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς καλούν τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας
Επόμενο άρθροΕκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.