Ένταξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας στο Χ.Π “Φυσικό Περιβάλλον και Καινοτόμες Δράσεις 2022” του Πράσινου Ταμείου

0

Το Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου ενέκρινε στις 22/06 την δαπάνη ποσού (δεκατέσσερις χιλιάδες εκατόν τριάντα έξι Ευρώ) «14.136,00€», για την
πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος του ΚΑΕ 2279 του Τακτικού Προϋπολογισμού Εξόδων του
Πράσινου Ταμείου, οικονομικού έτους 2022 και δικαιούχο τον ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ για το έργο “Βελτίωση, προστασία,
αναβάθμιση, συντήρηση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας’, στο πλαίσιο του Χ.Π του Π.Τ “Φυσικό
Περιβάλλον και Καινοτόμες Δράσεις 2022″».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Η αναβάθμιση, η ανάδειξη και η προστασία του αγαπημένου σε όλους μας άλσους, ήταν, είναι και θα παραμείνει στην κορυφή της ατζέντας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για μία ακόμη φορά τον πρόεδρο Στάθη Σταθόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου, για την άψογη έως σήμερα συνεργασία μας. Η δουλειά σε κάθε τομέα της καθημερινότητας της όμορφης πόλης μας συνεχίζεται… »

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή και Βράβευση 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας στο πρόγραμμα Schools4all
Επόμενο άρθροΟμάδα Γυναικών Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας : Η γειτονιά που ονειρευόμαστε
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.