Σημαντική ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

0
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας
Έφτασε στα αυτιά μας ότι κάποιοι διαδίδουν τη φήμη πως όλα είναι έτοιμα στο νέο χώρο που πρόκειται να μεταφερθεί το καταφύγιο, αλλά εμείς αρνιόμαστε να πάμε γιατί δεν βολεύει τους εθελοντές μας!
Αισθανόμαστε την ανάγκη, για αποκατάσταση της αλήθειας, να περιγράψουμε πού βρίσκονται οι εργασίες υποδομής στο νέο χώρο αυτή τη στιγμή.
Έχει κατασκευαστεί βάση από τσιμέντο για να υποδεχθεί μόνο τα 38 από τα 44 κλουβιά μας.
Έχει εξασφαλιστεί αποχέτευση μόνο για τα 26 από αυτά τα κλουβιά.
Δεν υπάρχει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.
Η βάση για τη μεταφορά της αποθήκης μας έχει μείνει μισή.
Η περίφραξη στο πίσω μέρος του οικοπέδου χρειάζεται υπερύψωση γιατί είναι τόσο χαμηλή που τα σκυλιά κινδυνεύουν να πηδάνε έξω.
Δεν έχει κατασκευαστεί ο περιφραγμένος χώρος για την άσκηση των σκύλων.
Πρέπει να καθαριστεί και να συμπιεστεί το χώμα που έχει πέσει και να διαμορφωθεί η πρόσβαση στη δευτερεύουσα έξοδο.
Τέλος, για τις γάτες δεν έχουν ξεκινήσει καν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου μεταφοράς τους, αφού ο Δήμος βρίσκεται, ακόμα, σε στάδιο συζητήσεων για τη μίσθωση.
Είναι, επομένως, προφανές ότι δεν ευθυνόμαστε για την όποια καθυστέρηση στη μεταφορά.
Εμείς, αντιθέτως, έχουμε υποχωρήσει στη διεκδίκηση των ελάχιστων προϋποθέσεων προκειμένου να μεταφερθούμε.
Μόλις αυτές οι απολύτως απαραίτητες εργασίες εκτελεστούν από το Δήμο, όπως αυτός έχει την υποχρέωση, εμείς είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε, προκειμένου να μετακινηθούμε.
Προηγούμενο άρθροΈνταξη του έργου «Ανάπλαση δικτύου κοινόχρηστων χώρων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ»
Επόμενο άρθροΔιεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.