Ενημέρωση του Δήμου για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία και στην Α΄ τάξη δημοτικού σχολείου

0
Ενημέρωση του Δήμου για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία και στην Α΄ τάξη δημοτικού σχολείου
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία και στην Α΄ τάξη δημοτικού σχολείου
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά της χώρας.
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 20 Μαρτίου του 2022 και θα γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).
Οι εγγραφές μετά την 20ή Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών.
Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-23, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2018, ενώ στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.
Παράλληλα έως και την 20η Μαρτίου 2022 θα διαρκέσει και η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή των μαθητών και μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη σχολική μονάδα με κάθε πρόσφορο τρόπο για την αποφυγή συγχρωτισμού. Στην A΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2016.
Διαβάστε αναλυτικότερα στην σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την εγγραφή στα νηπιαγωγεία αλλά και τα δημοτικά εδώ: https://www.minedu.gov.gr/…/51497-28-02-22-ksekinoyn-oi…
Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Ηρακλείου Αττικής τιμά την Ημέρα της Γυναίκας και διοργανώνει ένα διήμερο με δράσεις
Επόμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.