Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0
Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ     

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
🇬🇷
Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της «25ης Μαρτίου 1821» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν.Φ., χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Πανοσ Αρχιμ. π. Τιμόθεου Ηλιάκη, καθώς και του Πανοσ. Αρχιμ. π. Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την κατάθεση στεφάνων από φορείς και συλλόγους της πόλης μας στο μνημείο Ηρώων της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρο.
Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την χορευτική ομάδα του Δήμου και την καθιερωμένη παρέλαση επί της Λ. Δεκελείας, στην οποία συμμετείχαν πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία καθώς και μαθητές των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.
Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας!
Δείτε την ανάρτηση του Δήμου & Περισσότερες εικόνες εδώ
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΔΩ
Προηγούμενο άρθροΣτις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Επόμενο άρθροΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.