Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

0

Χιλιάδες κόσμου χειροκρότησαν τους μαθητές αλλά και τα στρατευμένα νιάτα που κρατώντας τη γαλανόλευκη, τίμησαν τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821.

Την παρέλαση παρακολούθησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί παράγοντες, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και αντιπεριφερειάρχες, βουλευτές αλλά και εκπρόσωποι φορέων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκη που με το τέλος της παρέλασης ανέφερε: «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Γιορτάζουμε, τιμάμε αλλά και θυμόμαστε και για άλλη μια φορά στέλνουμε ένα μήνυμα για ειρήνη, ειρήνη σε όλο τον κόσμο . Η Ελλάδα για άλλη μια φορά στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Το μυαλό μας και η σκέψη μας στον ουκρανικό λαό».

πηγη

Προηγούμενο άρθροΛαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΕορτασμός 25ης Μαρτίου ΝΦ – Βίντεο-Φώτο απο την συγκέντρωση στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.