Κοπή πίτας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΝΦ-ΝΧ Πολιτών Πολιτεία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο

0
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στη Νέα Χαλκηδόνα (στην ταβέρνα «ο Νικόλας»), η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο.
➡️ Την λιτή αλλά συνάμα όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Σοφία Αλυμάρα, τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης του Δημάρχου.
Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Αρχιμ. Επιφάνιος και ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χρύσανθος.
➡️ Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος βράβευσε τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., για την πλούσια εθελοντική και κοινωνική τους δράση.
Στην εκδήλωση τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση δείτε εδώ 
Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας 2022 Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας Σήμερα Κυριακή 13/2 στις 16 00
Επόμενο άρθροΒίντεο με την Πρόοδο των Εργασιών νέο Γήπεδο ΑΕΚ & Υπογειοποίηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.