Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική Οδό με τη συμμετοχή του στρατού

0

Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική Οδό με τη συμμετοχή του στρατού

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού γίνεται από έξι σημεία.

Μάλιστα, φωτογραφίες από τον αυτοκινητόδρομο δείχνουν άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) που βοηθούν τους εγκλωβισμένους οδηγούς και τα οχήματά τους.

Η έντονη χιονόπτωση θα συνεχίσει μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα με αμείωτη ένταση, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τις 9 το πρωί θα εμφανιστεί μικρή εξασθένηση.

Μάλιστα κατά διαστήματα θα σημειωθούν εξάρσεις τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είναι λιγότερο έντονα από μεσημέρι και μετά.

Κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας κηρύσσεται για αύριο, λόγω της κακοκαιρίας, στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη.

Χωρίς Ρεύμα

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του κέντρου αλλά και στα βόρεια προάστεια καταγράφονται το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ βυθίσεις τάσης σημειώνονται στα νότια.

Διακοπές σύμφωνα με πληροφορίες σημειώνονται στη Νέα Φιλαδέλφια, στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι, στα Πατήσια, στο Παγκράτι, στιν Άγιος Δημήτριος.

Προβλήματα στην ευρύτερη Αττική καταγράφονται στο Κάτω Σούλι,  στον Σχοινιά, στον Μαραθώνα, τη Λούτσα, την Παλλήνη, το Πικέρμι, το Νέο Ηράκλειο, την Πεύκη, την Κάντζα, την Παλλήνη, το Νέο Ψυχικό, την Αλσούπολη, την Φιλοθέη, και την Αγία Παρασκευή.

Μικρότερης έκτασης τοπικές βλάβες σημειώνονται σε πολλές περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ είναι σε επιφυλακή για να παρεμβαίνουν άμεσα, όπου είναι δυνατή η πρόσβαση στα σημεία των βλαβών.

Τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, η εφημερία εξελίσσεται ομαλά και έχει διασφαλιστεί η πλήρης παρουσία του προσωπικού για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης.

Προς εξυπηρέτηση των πολιτών τα νοσοκομεία που εφημερεύουν σήμερα και αύριο στην Αττική  είναι τα ακόλουθα:

Σήμερα εφημερεύουν:

– Θριάσιο
– Ασκληπιείο
– Ερυθρός Σταύρος
– Ιπποκράτειο

Αύριο εφημερεύουν:

08.00 με 14.30

– Κωνσταντοπούλειο
– Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς
– 417 ΝΙΜΤΣ

14.30 με 22.00

– ΚΑΤ

14.30 με 08.00 (επόμενη ημέρα)

– Αλεξάνδρα
– Λαϊκό
– ΕΛΠΙΣ

08.00 με 08.00 (επόμενης)

– Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Πηγή

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση του Νίκου Σερετάκη για τις εκτεταμένες διακοπές στη Νέα Χαλκηδόνα και σε άλλα σημεία του Δήμου
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία “Ελπίς” : Ένα μεγάλος κορμός έπεσε στην οδό Ιφιγένειας στην Νέα Ιωνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.