Τοπική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Η άποψή σου μετράει – Πάρε μέρος στην έρευνα!

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως για πρώτη φορά ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποιεί μια έρευνα με σκοπό να αποτυπώσει την παρούσα κατάσταση, να καταγράψει αδυναμίες και να προβάλει ευκαιρίες με στόχο την ουσιαστική εμπορική και επιχειρηματική αναβάθμιση της πόλης.

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στην έρευνα συμπληρώνοντας ένα από τα δυο πολύ εύκολα και απλά ερωτηματολόγια (ένα για πολίτες-ένα για επιχειρηματίες) που θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους (links):

  • Για το ερωτηματολόγιο πολιτών πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.research.net/r/DhmosNFNX

  • Για το ερωτηματολόγιο των επαγγελματιών/επιχειρηματιών πατήστε εδώ:

https://www.research.net/r/nfnx_B2B

Ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας δήλωσε σχετικά: «Η άποψη των συμπολιτών μας και των ανθρώπων που επιχειρούν στην πόλη μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα μας βοηθήσει ώστε να γίνουμε καλύτεροι, να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να στοχεύσουμε σε όσα μπορούμε να βελτιώσουμε προς όφελος όλων μας»,

ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος ανέφερε: «Όπως ανακοινώσαμε και σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου, η στενή συνεργασία μας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά διευρύνεται. Ως δημοτική αρχή θα αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο προς την κατεύθυνση της τοπικής ανάπτυξης και την στήριξη της αγοράς. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε συμμέτοχο τον επαγγελματία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

 

 

Προηγούμενο άρθροΤέταρτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Η Ελληνική Φιλοσοφία ως αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων του καθημερινού μας βίου
Επόμενο άρθροΒρέθηκε αβοήθητο σκυλάκι στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.