ΝΦ-ΝΧ: Στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με συνεργασία Δήμου & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

0

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021 στο δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Ηλίας Τάφας, Σπύρος Γραμμένος και Θάνος Λέκκας από την πλευρά του Δήμου, καθώς και οι Νίκος Γρέντζελος (Α’ αντιπρόεδρος) και Γιώργος Χιονίδης (σύμβουλος διοίκησης) από την πλευρά του Ε.Ε.Α.

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας των δύο πλευρών συζητήθηκαν οι τρόποι τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω των στοχευμένων δράσεων που προωθεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, όπως:

  • η δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ιστοσελίδας από το Ε.Ε.Α. για τους επαγγελματίες του Δήμου,
  • οι δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο, για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου,
  • η δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου, μέσω του προγράμματος του ΕΕΑ και της Περιφέρειας Αττικής «Προώθηση της Ανάπτυξης των Δεξιοτήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης»,
  • η παροχή ανταποδοτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου από τους φοροτεχνικούς, δικηγόρους και εργατολόγους του Ε.Ε.Α. προς τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες κ.α.

Στη συνέχεια τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. μαζί με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επισκέφθηκαν καταστήματα της περιοχής, όπου μοίρασαν υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό, και συζήτησαν με επαγγελματίες και εργαζόμενους.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρος δήλωσε σχετικά:

Σήμερα είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τον κ. Χατζηθεοδοσίου, παλιό φίλο και συνεργάτη. Συζητήσαμε εκτενώς όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των επαγγελματιών. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο κ. Χατζηθεοδοσίου και οι  συνεργάτες αναζητούν λύσεις για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες. Οι συζητήσεις μας δεν θα μείνουν μόνο στα χαρτιά, σε επίπεδο μελετών, αλλά θα έχουν και ένα ουσιαστικό σημαντικό αποτέλεσμα για την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη συμμετοχή ο εθελοντικός καθαρισμός του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθρο«Αγωγή Υγείας για Παιδιά»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.