Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Βίντεο: Το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 21/04/2021

Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 7 μ.μ., πραγματοποιήθηκε -διά τηλεδιάσκεψης- τακτική Συνεδρίαση (5η) του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Συζήτηση για το νέο εκλογικό σύστημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατόπιν αιτήματος της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Φ.-Ν.Χ.».

  2. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2021, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής (επανεισαγωγή).

  3. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών του Δήμου ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ , με το οποίο επιδιώκεται η άμεση και συντονισμένη απόκριση των εμπλεκόμενων φορέων σε τοπικό επίπεδο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση Σεισμών με την κωδική ονομασία «Εγκέλαδος», βάσει της αριθ. 2/2021 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!