Δήμος ΝΦ-ΝΧ – Μητρόπολη: Υπεγράφη η σύμβαση ανέγερσης Βρεφικού – Παιδικού Σταθμού

0

Ξεκινά σύντομα η ανέγερση Βρεφικού – Παιδικού Σταθμού στο πάρκο Μουστακλή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 υπεγράφη στα γραφεία του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία η προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου για την ανέγερση Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού μεταξύ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γ. Βούρου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

Η υπογραφή της ως άνω προγραμματικής σύμβασης αποτελεί τον γόνιμο καρπό της αγαστής και άρτιας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση ενός σημαντικού έργου, ενός σύγχρονου σχολείου, που θα προσφέρει ένα καινοτόμο παιδαγωγικό μοντέλο προσχολικής αγωγής, στηρίζοντας έμπρακτα τις οικογένειες της πόλης μας.


Δύναμη Πολιτών: Διαφωνεί με την συνεργασία Δήμου-Μητρόπολης

Συνεργασία Μητρόπολης – Δήμου για την κατασκευή νέου Βρεφονηπιακού σταθμού

“Τα οφέλη από τη συνεργασία Δήμου – Μητρόπολης”

#Χέρια_ψηλά

Προηγούμενο άρθροΗ οικογένεια του Κωνσταντίνου Παπαδουκάκη ευχαριστεί
Επόμενο άρθροΤο Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει Χ. Τομπούλογλου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.