Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΝΦ-ΝΧ Covid-19: Βίντεο με τη συζήτηση για τα κρούσματα στην πόλη μας

Συζήτηση για τα κρούσματα covid-19 στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (27/10).

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Αρ. Βασιλόπουλος & Χ. Τομπούλογλου ισχυρίστηκαν με “στοιχεία” από κάποιους δείκτες που κάπου διάβασαν και… ανέλυσαν, ότι υπάρχει πρόβλημα στον δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος ανέφερε τα στοιχεία από τα τελευταία τεστ και επίσης τι λένε οι αναφορές του ΕΟΔΥ για την πόλη μας.

Τέλος τοποθετήθηκε επιστημονικά για το θέμα ως γιατρός ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ντάτσης. Μάλιστα την ώρα που ο πρόεδρος Λύσσανδρος Γεωργαμλής έδωσε τον λόγο στον κ. Ντάτση για την ιατρική επιστημονική του τοποθέτηση, αντέδρασε ο επικεφαλής της Λ.Σ.-ΚΚΕ Νίκος Σερετάκης ο οποίος ζήτησε άκομψα να πάρει και εκείνος τον λόγο για να μιλήσει και εκείνος… “επιστημονικά”! Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προσβάλλει τον καταξιωμένο ιατρό κ. Ντάτση αμφισβητώντας την ιδιότητά του! Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σερετάκης είναι έμμισθος υπάλληλος του ΚΚΕ και δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα συμπεράσματα δικά σας:


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!