Νέα Φιλαδέλφεια: Αγρια καταδίωξη και σύλληψη κακοποιού!

0

Νυχτερινή καταδίωξη ύποπτου οχήματος σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όλα ξεκίνησαν όταν όχημα της Αστυνομίας που έκανε περιπολία εντόπισε ύποπτο αυτοκίνητο, μάρκας BMW, να κινείται στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί στον ύποπτο να σταματήσει, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και η καταδίωξη ξεκίνησε.

Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για ενίσχυση και ακολούθησε το αυτοκίνητο. Μετά απο λίγη ώρα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κράσπεδο επί της οδού Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και άρχισε να τρέχει. Μετά από πεζή καταδίωξη συνελήφθη απο αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης αν και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, στην προσπάθειά του να ξεφύγει…

Κατά την καταδίωξη πιθανότατα ο ύποπτος να πέταξε από πάνω του ναρκωτικά.

Μαζί με το όχημά του προσήχθη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο συλληφθείς είναι Έλληνας και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά…

Προηγούμενο άρθροΧριστούγεννα ΝΦ-ΝΧ: Γ. Βούρος & Π. Βλαντή με τα παιδιά της πόλης!
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για τον προϋπολογισμό του 2021
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.