Μεγάλη νίκη για την ΦΕΑ πριν… το λουκέτο!

0

Και από την Κεφαλλονιά πέρασε νικηφόρα η ομάδα μπάσκετ της ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ!

Δυστυχώς όμως λόγω της έξαρσης του covid-19, η ΦΕΑ θα διακόψει τις αθλητικές δραστηριότητές της για τον επόμενο μήνα όπως και όλος ο ομαδικός αθλητισμός στην Αττική.

Η ΦΕΑ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 65-79 του ΝΕΟ Ληξουρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής κι έκανε το “τρία στα τρία” στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα πραγματικά σπουδαίο “διπλό” για τους παίκτες του Αλέξη Καρατζά, που παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι που ξεκίνησε για την Κεφαλονιά από τα ξημερώματα του Σαββάτου, παρά το γεγονός πως δεν προπονήθηκαν (!) στο νησί του Ιονίου, εκείνοι με πειστική εμφάνιση και καρδιά χιλίων λεόντων πέρασαν… αέρα από το Ληξούρι δείχνοντας σε όλους πως η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είναι φτιαγμένη για πολύ μεγάλα πράγματα!!!

Με τρομερό κοουτσάρισμα του Καρατζά, αλλά και με… πολυφωνία στην επίθεση και άμυνα από “ατσάλι” η ΦΕΑ έκανε πράγματα και θάματα στο κλειστό γυμναστήριο του Ληξουρίου. Όχι μόνο εξουδετέρωσε τον Αντώνη Μιχαλόγλου με την τρομερή άμυνα του Γιάννη Ζήρου και τον Σωκράτη Ψαρόπουλο που έμεινε στο μηδέν, αλλά με “βαρύ πυροβολικά” τους Αλέξανδρο Στεργιάκη (20π.), Λευτέρη Καραλευθέρη (19π.), Αλέξανδρο Μπάρδα (15π.) και Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (12π.) δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης  στους γηπεδούχους του Μάρκου Τζουγανάτου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 32-35 (ημίχρονο), 45-56, 65-79.

ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (Μαρκ. Τζουγανάτος) : Αντωνάτος 4, Ιωάννου 7 (1), Μιχάλογλου 9 (1), Β.Λαμπρόπουλος 9 (2), Ψαρόπουλος, Μαρούλης 4, Τρυφωνόπουλος 4, Ρεκουνιώτης 20, Ματσούκης, Δ.Λαμπρόπουλος 8.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ. Καρατζάς – Σωτ. Κουτσούκος) : Μπάρδας 15 (3), Δήμου, Στεργιάκης 20 (1), Γκαϊντάσοφ 1, Ζήρος 2, Λίτσιος 10 (2), Αφαλίδης, Καραλευθέρης 19 (3), Γεωργοπαπαδάκος 12 (3).

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ Covid-19: 2 άρθρα και μια προτροπή στους πολιτικούς μας…
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Επιχορήγηση εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου σε κατοικίες (προϋποθέσεις)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.